- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Hot Chicken Extreme Spicy Buldak to super ostry sos o smaku kurczaka. Ten koreański dip jest ostry jak atom, w ciągu kilku sekund poczujesz jego niesamowity smak. Sos nawiązuje do makaronu smażonego tego samego producenta i może być z nim łączony hihi :)
Sos ten wykorzystywany jest przez youtuberów do challenge-y, gdzie starają się przetrwać jego moc. Sprawa może być dość trudna, gdyż ogień w ciele pojawia się stopniowo i obejmuje różne jego części :)
Prosimy zatem pamiętać, że jego spożywanie następuje na własną odpowiedzialność. Osoby wrażliwe powinny się zastanowić nad jego konsumpcją.
Skład: woda, analog kurczaka w proszku (32%), syrop kukurydziany, sos sojowy (pszenica, woda, soja, sól), olej sojowy, cebula, ekstrakt chili, czosnek, ekstrakt papryki, olejek z zielonej herbaty
Informacje o alergenach: Soja, pszenica
Wartość odżywcza w 100g:
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.
Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.
Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.
Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.