Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Kuchnie Świata SAMYANG Sos Hot Chicken Extreme Spicy 200g

27,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 27 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 27 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 1,35 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Hot Chicken Extreme Spicy Buldak to super ostry sos o smaku kurczaka. Ten koreański dip jest ostry jak atom, w ciągu kilku sekund poczujesz jego niesamowity smak. Sos nawiązuje do makaronu smażonego tego samego producenta i może być z nim łączony hihi :)

Sos ten wykorzystywany jest przez youtuberów do challenge-y, gdzie starają się przetrwać jego moc. Sprawa może być dość trudna, gdyż ogień w ciele pojawia się stopniowo i obejmuje różne jego części :)

Prosimy zatem pamiętać, że jego spożywanie następuje na własną odpowiedzialność. Osoby wrażliwe powinny się zastanowić nad jego konsumpcją.

Skład: woda, analog kurczaka w proszku (32%), syrop kukurydziany, sos sojowy (pszenica, woda, soja, sól), olej sojowy, cebula, ekstrakt chili, czosnek, ekstrakt papryki, olejek z zielonej herbaty

Informacje o alergenach: Soja, pszenica

Wartość odżywcza w 100g:

  • wartość energetyczna 1046kJ/250kcal
  • Tłuszcz: 8,0g
  • (w tym kwasy nasycone 2,5g),
  • Węglowodany: 33,3g
  • (w tym cukry 16,7g),
  • Białko: 2,5g,
  • Sól: 4,7g

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Kraj pochodzenia: Korea Płd.

8801073411395

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Dostępność: 42 W magazynie

Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości. 

Asia Kitchen Ocet ryżowy 150ml
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.

Dostępność: 68 W magazynie

Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.

Asia Kitchen Zaprawa do...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.