- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Lista produktów marki ASIA KITCHEN
Jest 55 produktów.
Dostępność: 46 W magazynie
Wasabi używa się w Japonii głównie do sushi, sashimi i wszelkich potraw z rybami. Poza tym idealnie komponuje się z mięsem czerwonym, wędlinami, białą kiełbasą, jajkiem, w surówkach, zupach, sosach ciepłych i zimnych, z sosem sojowym, majonezem czy jogurtem. Jednak biorąc pod uwagę formę sproszkowaną – był, jest i będzie – wykorzystywany głównie do sushi.
Dostępność: 209 W magazynie
Pałeczki bambusowe do sushi 10 kompletów
Jednorazowe pałeczki bambusowe zapakowane w indywidualną kopertę. Pałeczki są złączone ze sobą, z możliwością bezproblemowego rozerwania.
Produkt wysokiej jakości, wyróżniający się grubością i trwałością.
Dostępność: 43 W magazynie
Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę bambusową. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.
Japońska mata do zwijania sushi o rozmiarze 24x24cm.
Wykonana z oryginalnych bambusowych patyczków
Wyprodukowana z okrągłych bambusowych pałeczek, każdy patyczek został przecięty na pół tworząc idealnie płaską powierzchnię - całość powiązane sznurkiem.
Dostępność: 74 W magazynie
Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę do zwijania sushi. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.
Wykonana z cienkich patyczków
Wyprodukowana z okrągłych pałeczek - całość powiązana sznurkiem.
Taki kształt zdecydowanie sprawniej pomoże w zwinięciu maków sushi.
Dostępność: 24 W magazynie
Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.
Dostępność: 2 W magazynie
Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.
Dostępność: 45 W magazynie
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek onigiri, ale ich zastosowanie jest znacznie szersze. Używane są jako dodatek do zup, ryżu, garnir do innych zimnych dań lub są jedzone jako snacki.
Dostępność: 9 W magazynie
Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.
Dostępność: 6 W magazynie
Dostępność: 1 W magazynie
Sos Teriyaki jest wspaniałą przyprawą i marynatą do mięsa, ryb, tofu i warzyw grillowanych, pieczonych jak również smażonych. Posiada intensywny słono-słodki smak, który świetnie spaja azjatyckie dania. Można nim bezpośrednio polewać ryż lub stosować jako dip do maczania smażonych przekąsek.
Dostępność: 5 W magazynie
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Dostępność: 12 W magazynie
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie
Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie
Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.