Koszyk

House of Asia Sos sojowy grzybowy 150ml

7,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 7 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 7 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,35 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Uniwersalny sos z azjatyckim rodowodem, który wzbogaci smak każdej potrawy oraz doda wyjątkowego aromatu grzybów Shiitake.

Składniki woda, SOJA 34 %, sól, mąka PSZENNA, cukier, ekstrakt z grzybów Shiitake (Lentinus edodes (Berk.) Singer) 0,2 %. Może zawierać: dwutlenek siarki i siarczyny

Wartości odżywcze w 100ml produktu

  • Wartość energetyczna 116 kJ / 27 kcal
  • Tłuszcz 0.00 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 3.50 g
  • w tym Cukry 1.60 g
  • Białko 3.20 g
  • Błonnik 0.00 g
  • Sól 17.00 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: Użyj go do gotowania, do marynat, dressingów lub jako sos stołowy.

5902898826791
21 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Imbir...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Asia Kitchen Grzyby...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Spośród ponad stu gatunków uprawianych grzybów, grzyb shiitake zajmuje pierwszą pozycje na świecie w wielkości spożycia i produkcji (wyprzedza nawet pieczarkę), w 98% jednak uprawiany jest i spożywany w Azji. W Europie rynek grzyba shiitake i innych grzybów medycznych jest niewielki, lecz od kilkunastu lat stale rosnący. Shiitake, wraz z szeregiem innych grzybów popularnych od tysięcy lat w krajach azjatyckich, jest uznawany za grzyb leczniczy.

Dostępność: 30 W magazynie

Ryż do sushi, znany również jako sushi-mai, jest kluczowym elementem w sztuce przygotowywania sushi, stanowiąc fundament tej kultowej japońskiej potrawy. Wyjątkowy w swoich właściwościach, ryż do sushi różni się od innych odmian ryżu zarówno pod względem tekstury, jak i sposobu przygotowania. Jego wybór i właściwe ugotowanie są nie tylko kwestią techniki, ale również odzwierciedlają głęboko zakorzenioną tradycję japońskiej kulinarii.