- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Składniki: nasiona soi 52%, woda, sól, cukier.
Wartość odżywcza w 100 ml produktu
Przechowywanie: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce
Imbir marynowany jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.