- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Asia Kitchen Panierka Panko 200g
Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.
Składniki: mąka pszenna, cukier, sól, margaryna, drożdże.
Wartości odżywcze (w 100g/100ml)
- Wartość energetyczna: 1520kJ/362kcal
- Tłuszcze: 1g
- *w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g
- Węglowodany: 72g
- *w tym cukry: 0,1g
- Białko: 15g
- Sól: 0g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca.
Sposób przygotowania potrawy w chrupkiej bułce tartej:
- Surowiec (mięso) obtoczyć w mące.
- Wymieszać mąkę z jajkiem i wodą (Konsystencja Ciasta Naleśnikowego).
- W przygotowanym cieście zanurzyć surowiec.
- Obtoczyć w panko.
- Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu.