Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Asia Kitchen Panierka Panko 200g

6,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 6 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 6 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,30 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Składniki: mąka pszenna, cukier, sól, margaryna, drożdże.

Wartości odżywcze (w 100g/100ml)

  • Wartość energetyczna: 1520kJ/362kcal
  • Tłuszcze: 1g
  • *w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g
  • Węglowodany: 72g
  • *w tym cukry: 0,1g
  • Białko: 15g
  • Sól: 0g

PrzechowywaniePrzechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. 

Sposób przygotowania potrawy w chrupkiej bułce tartej:

  1. Surowiec (mięso) obtoczyć w mące.
  2. Wymieszać mąkę z jajkiem i wodą (Konsystencja Ciasta Naleśnikowego).
  3. W przygotowanym cieście zanurzyć surowiec.
  4. Obtoczyć w panko.
  5. Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu.
5903760634759

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 29 W magazynie

Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.

Dostępność: 85 W magazynie

Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę do zwijania sushi. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.

Wykonana z cienkich patyczków 

Wyprodukowana z okrągłych pałeczek - całość powiązana sznurkiem.

Taki kształt zdecydowanie sprawniej pomoże w zwinięciu maków sushi.