Koszyk

Asia Kitchen Panierka Panko 200g

6,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 6 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 6 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,30 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Składniki: mąka pszenna, cukier, sól, margaryna, drożdże.

Wartości odżywcze (w 100g/100ml)

  • Wartość energetyczna: 1520kJ/362kcal
  • Tłuszcze: 1g
  • *w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g
  • Węglowodany: 72g
  • *w tym cukry: 0,1g
  • Białko: 15g
  • Sól: 0g

PrzechowywaniePrzechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. 

Sposób przygotowania potrawy w chrupkiej bułce tartej:

  1. Surowiec (mięso) obtoczyć w mące.
  2. Wymieszać mąkę z jajkiem i wodą (Konsystencja Ciasta Naleśnikowego).
  3. W przygotowanym cieście zanurzyć surowiec.
  4. Obtoczyć w panko.
  5. Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu.
5903760634759
25 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.

Dostępność: 6 W magazynie

Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.