Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Asia Kitchen Sos Teriyaki 150ml

6,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Sos Teriyaki jest wspaniałą przyprawą i marynatą do mięsa, ryb, tofu i warzyw grillowanych, pieczonych jak również smażonych. Posiada intensywny słono-słodki smak, który świetnie spaja azjatyckie dania. Można nim bezpośrednio polewać ryż lub stosować jako dip do maczania smażonych przekąsek.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 6 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 6 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,30 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Sos Teriyaki jest wspaniałą przyprawą i marynatą do mięsa, ryb, tofu i warzyw grillowanych, pieczonych jak również smażonych. Posiada intensywny słono-słodki smak, który świetnie spaja azjatyckie dania. Można nim bezpośrednio polewać ryż lub stosować jako dip do maczania smażonych przekąsek.

Składniki: cukier, woda, soja NON GMO, mąka pszenna, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, środek konserwujący: sorbinian potasu.

Wartości odżywcze w 100ml produktu

  • wartość energetyczna 581kj/137kcal,
  • tłuszcze 0g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
  • węglowodany 32,8g
  • w tym cukry 30g
  • białko 1,4g,
  • sól 5g.

PrzechowywaniePrzechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie odlewać zalewy. Spożyć w ciągu miesiąca.

5903707849833

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.

Asia Kitchen Ocet ryżowy 500ml
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.