- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Czy może być coś bardziej azjatyckiego niż połączenie makaronu ryżowego z tapioką i nutą zielonej herbaty? Dzięki zawartości tapioki posiada bardziej zwartą strukturę, co świetnie sprawdza się podczas smażenia. Wyróżnia się tym, że jest równie wspaniały na ciepło jak i na zimno.
Składniki: mąka ryzowa brązowa, mąka z tapioki 17,3%, zielona herbata w proszku 0,65%, sól
Wartości odżywcze w 100 g produktu przed przygotowaniem
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Zastosowanie: Wyśmienity w połączeniu z delikatnym mięsem. Idealny do zup. W egzotycznych sałatkach zachwyci swym niezwykłym herbacianym aromatem. W Azji jadany na śniadanie.
Sposób przygotowania: Makaron zalej wrzącą wodą, dodaj szczypte soli o odstaw na 5-6 minut. Po przelaniu pod bieżącą wodą odcedź i wymieszaj z odrobiną oleju
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Makaron Świderki pięciosmakowe to uniwersalny, klasyczny rodzaj makaronu, który charakteryzuje się unikalnym spiralnym kształtem oraz kolorem. Makaron jest wyprodukowany z najwyższej jakości semoliny (mąki z pszenicy durum), która charakteryzuje się wyższą zawartością minerałów takich jak: fosfor, magnez, cynk i mangan niż zwykła pszenica oraz naturalnych składników takich jak: pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony oraz kurkuma, które nadają każdemu świderkowi unikalny smak.