Koszyk

House of Asia QF Pulpa z marakui 170g

10,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 10 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 10 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,50 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Marakuja to jeden z najbardziej charakterystycznych owoców tropikalnych, wyróżniający się doskonałą konsystencją, świeżym, kwaskowatym oraz orzeźwiającym smakiem. Pulpa QF to duża porcja miąższu owoców marakui.

Składniki: Pulpa z marakui z pestkami 55 %, woda, cukier, substancja zagęszczająca: guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Wartości odżywcze w 100 g produktu

  • Wartość energetyczna 465 kJ / 110 kcal
  • Tłuszcz 0.10 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 25.00 g
  • w tym Cukry 19.00 g
  • Białko 0.40 g
  • Błonnik 3.70 g
  • Sól 0.05 g

KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie:

  • Idealna do jogurtów i dodatek do owocowego śniadania.
  • Do kremów i wypieków.
  • Jako dodatek do napojów i drinków.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5901752706224
21 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Asia Kitchen Ocet ryżowy 150ml
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.

Dostępność: 42 W magazynie

Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.