Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

KK Polska ITA-SAN Makaron Ramen Świeży Korea 200g

3,69 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 3 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 3 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,15 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Makaron Ramen jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych makaronów azjatyckich. Stanowi bazę do popularnej, japońskiej zupy Ramen (japońska zupa na bazie bulionu z dodatkiem mięs i/lub warzyw). Makaron Ramen wytworzony jest na bazie mąki pszennej w postaci grubych, elastycznych nitek, ma charakterystyczną, mocno żółtawą barwę. Jako ciekawostkę można dodać, że w  japońskim mieście Shin-Yokohama znajduje się muzeum w całości poświęcone historii tego makaronu. Makaron Ramen marki ITA-SAN jest makaronem wstępnie obgotowanym, a co za tym idzie bardzo prosty w przygotowaniu -  wystarczy włożyć go do wrzącej wody, gotować przez ok. 90 sekund i gotowe!

Sposób przygotowania: Makaron Ramen włożyć do wrzącej wody i przez 90 sekund gotować. Nieotwarte opakowanie przechowywać w ciemnym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożywać w ciągu jednego dnia.

Składniki: mąka PSZENNA, woda, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu; barwnik: ryboflawiny.

Może zawierać jaja i soję.

Alergeny: pszenica, mleko, ryby

  • Wartość odżywcza: 100g
  • Wartość energetyczna: 761 kJ / 179 kcal
  • Tłuszcz: < 0,5 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
  • Węglowodany: 36 g
  • - w tym cukry: < 0,5 g
  • Białko: 6,6 g
  • Sól: 0,63 g
KK POLSKA
4316734091365

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Grzyby Mun...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Grzyby mun - w Polsce znane także jako uszaki bzowe, stanowią niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Stosowane głównie do dań z woka - stir-fry, gulaszów, zup i sałatek znakomicie urozmaicają smak i wygląd. Smakowity, lekki, egzotyczny aromat i pyszna chrupka konsystencja wspaniale wzbogacają potrawy. Doskonale pasują do ostrych przypraw, sosu sojowego, carry oraz czosnku.