Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

House of Asia Chińskie warzywa do woka 330g

9,85 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 9 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 9 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,45 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Mieszanka kruchych i delikatnych warzyw z fasolą mung i pędami bambusa idealnie pasuje do dań kuchni chińskiej i wietnamskiej. Orientalnego smaku dodają grzyby. Całość świetnie komponuje się w daniach z woka. Produkt ma niską zawartość soli.

Składniki: mieszanka warzyw 51,8 % (kiełki fasoli mung, marchewka, pędy bambusa), woda, grzyby (Ucho Bzowe), cukier, sól, ocet, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja wiążąca: chlorek wapnia.

Wartości odżywcze w 100 g produktu

  • Wartość energetyczna 234 kJ / 56 kcal
  • Tłuszcz 0.00 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 8.50 g
  • w tym Cukry 2.00 g
  • Białko 3.50 g
  • Błonnik 3.80 g
  • Sól 0.79 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: Wykorzystywane głównie w kuchni chińskiej i wietnamskiej. Doskonałe jako chrupiaca sałatka na zimno i dodatek do dań z makaronem.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5901752706514

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 24 W magazynie

Imbir marynowany jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Dostępność: 4 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.

Asia Kitchen Imbir...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Dostępność: 1 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.

Dostępność: 69 W magazynie

Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.

Dostępność: 1 W magazynie

Oshinko: słodka, marynowana, chrupiąca rzodkiew używana w Japonii do przyrządzania sushi w hosomakach, futomakach, urumakach, jako jeden ze składników. Idealnie komponuje się z  łososiem, krewetkami, jak i awokado. Polecana również do wykorzystania w  tradycyjnej kuchni, jako dodatek do sałatek i innych potraw w zależności od naszych upodobań i smaku.