Koszyk

HOUSE of ASIA Makaron z batatów 200g

11,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 11 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 11 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,55 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Makaron jest w 100 % naturalny, składa się w 100% ze skrobi z batatów, która nadaje mu lekko słodkawy posmak. Jest lekkostrawny i odpowiedni dla osób na diecie bezglutenowej, wegańskiej i wegetariańskiej. Jego charakterystyczną cechą jest wysoka absorpcja aromatów potraw, których jest składnikiem. Jest prosty i szybki w przygotowaniu.

Składniki Skrobia ze słodkich ziemniaków

Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu

  • Wartość energetyczna 1428 kJ / 336 kcal
  • Tłuszcz 0.00 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 84.00 g
  • w tym Cukry 0.00 g
  • Białko 0.00 g
  • Błonnik 30.00 g
  • Sól 0.45 g

KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

ZastosowanieŚwietny do dań smażonych lub jako dodatek do zup oraz sałatek.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5904358552813
9 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 130 W magazynie

Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę do zwijania sushi. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.

Wykonana z cienkich patyczków 

Wyprodukowana z okrągłych pałeczek - całość powiązana sznurkiem.

Taki kształt zdecydowanie sprawniej pomoże w zwinięciu maków sushi. 

Asia Kitchen Imbir...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.