- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Twin Bar to trzy chrupiące wafelki oblane mleczną czekoladą. Są idealną przekąską do pracy, szkoły, na wycieczkę itp.
Przypominają wedlowskie wafelki WW, z tym że są oczywiście bezglutenowe. Polecamy!
Skład: czekolada mleczna 80% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa; aromat waniliowy), olej palmowy, cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, mąka teff, mąka sojowa, niskotłuszczowe kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; olej kokosowy, żółtka jaj, sól, subst. spulchniająca: soda oczyszczona
Informacja o alergenach: Mleko, soja, żółtka jaj. Może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych
Wartość odżywcza w 100ml:
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Włochy
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek onigiri, ale ich zastosowanie jest znacznie szersze. Używane są jako dodatek do zup, ryżu, garnir do innych zimnych dań lub są jedzone jako snacki.
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.
Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.
Ryż jaśminowy Asia Kitchen to długoziarnisty ryż o charakterystycznym słodkawym, kwiatowo-maślanym aromacie i wyjątkowo białej barwie. Idealnie komponuje się z lekkimi dodatkami: z drobiem, ze świeżymi i gotowanymi warzywami, z tajskimi sosami curry, mleczkiem kokosowym.
Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę bambusową. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.
Japońska mata do zwijania sushi o rozmiarze 24x24cm.
Wykonana z oryginalnych bambusowych patyczków
Wyprodukowana z okrągłych bambusowych pałeczek, każdy patyczek został przecięty na pół tworząc idealnie płaską powierzchnię - całość powiązane sznurkiem.