Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Kuchnie Świata CALNORT Bulion krewetkowy 360g (10g x 36 kostek)

12,29 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 12 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 12 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,60 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Bulion krewetkowy w kostkach wyprodukowany z wyselekcjonowanych składników. Dedykowany do potraw kuchni śródziemnomorskiej, również świetnie sprawdzi się w kuchni azjatyckiej, zwłaszcza tajskiej. Dania przyprawione tymże bulionem zyskają głęboki smak.

Jedna kostka wystarcza na przygotowanie 500-1000ml bulionu, który można wykorzystać podczas przygotowania zup rybnych, potraw duszonych, risotto, a także sosów. W kuchni azjatyckiej będzie świetnym dodatkiem do dań z Woka, zup, past curry itp.

Krewetki są bardzo silnym wzmacniaczem smaku, dlatego często widuje się je w pastach, mieszankach przyprawowych, czy wywarach, przy okazji nie dominując potrawy swoim smakiem lecz pogłębiając smak umami.

Skład: sól, skrobia kukurydziana, wzmacniacz smaku: E621, cukier, utwardzony olej palmowy, ekstrakt białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, suszona krewetka, aromat krewetkowa, cebula, pietruszka, marchew, kurkuma, skorupiaki. Może zawierać gluten,mleko

Informacja o alergenach: Soja, krewetki, skorupiaki

Wartości odżywcze w 100g:

  • energia: 796kJ/190kcal
  • tłuszcz: 5,3g
  • (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,1g)
  • węglowodany: 29,0g
  • (w tym cukry 12,0g)
  • białko: 7,1g
  • sól: 52,5g

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Kraj pochodzenia: Hiszpania

8412164000536

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Tykwa...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.