- Nowy
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Tajski Sos Hoisin to aromatyczna mieszanka słodkich, słonych i pikantnych smaków, idealna do urozmaicenia potraw azjatyckich. Doskonale komponuje się z mięsem, warzywami i daniami z woka, dodając im wyjątkowego charakteru. Wyprodukowany na bazie tradycyjnej receptury, zapewnia autentyczny smak Dalekiego Wschodu. Idealny jako marynata, dip lub dodatek do sosów.
Składniki: Cukier, pasta sojowa (woda, soja, mąka pszenna, sól), woda, sól, czosnek, ocet, chili, skrobia ziemniaczana, barwnik: ryboflawina (E101); przyprawa 5 smaków (anyż gwiazdkowy, cynamon, imbir, pieprz, koper włoski), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202)
Wartości odżywcze (w 100g/100ml)
Przechowywanie: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.
Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.