Koszyk
  • Nowy

ASIA KITCHEN Sos Hoisin 230g

10,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 10 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 10 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,50 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Tajski Sos Hoisin to aromatyczna mieszanka słodkich, słonych i pikantnych smaków, idealna do urozmaicenia potraw azjatyckich. Doskonale komponuje się z mięsem, warzywami i daniami z woka, dodając im wyjątkowego charakteru. Wyprodukowany na bazie tradycyjnej receptury, zapewnia autentyczny smak Dalekiego Wschodu. Idealny jako marynata, dip lub dodatek do sosów.

Składniki: Cukier, pasta sojowa (woda, soja, mąka pszenna, sól), woda, sól, czosnek, ocet, chili, skrobia ziemniaczana, barwnik: ryboflawina (E101); przyprawa 5 smaków (anyż gwiazdkowy, cynamon, imbir, pieprz, koper włoski), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202)

Wartości odżywcze (w 100g/100ml)

  • Wartość energetyczna: 847kJ/202kcal
  • Tłuszcze: 2,9g
  • Węglowodany: 36,9g
  • *w tym cukry: 35g
  • Białko: 6,6g
  • Sól: 4g

PrzechowywaniePrzechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce

5903796783377
18 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 55 W magazynie

Spośród ponad stu gatunków uprawianych grzybów, grzyb shiitake zajmuje pierwszą pozycje na świecie w wielkości spożycia i produkcji (wyprzedza nawet pieczarkę), w 98% jednak uprawiany jest i spożywany w Azji. W Europie rynek grzyba shiitake i innych grzybów medycznych jest niewielki, lecz od kilkunastu lat stale rosnący. Shiitake, wraz z szeregiem innych grzybów popularnych od tysięcy lat w krajach azjatyckich, jest uznawany za grzyb leczniczy.

Dostępność: 26 W magazynie

Sos Teriyaki jest wspaniałą przyprawą i marynatą do mięsa, ryb, tofu i warzyw grillowanych, pieczonych jak również smażonych. Posiada intensywny słono-słodki smak, który świetnie spaja azjatyckie dania. Można nim bezpośrednio polewać ryż lub stosować jako dip do maczania smażonych przekąsek.

Dostępność: 41 W magazynie

Wodorosty Wakame to jeden z najważniejszych składników kuchni azjatyckich. Cenione nie tylko za delikatny smak i niezwykły wygląd, ale także za właściwości odżywcze. Kryją w sobie bogactwo minerałów: magnez – dla sprawnego działania układu nerwowego, wapń – dla zdrowych kości i zębów, żelazo – pomagające w zmniejszaniu uczucia zmęczenia. W kuchni idealnie komponują się nie tylko z sushi, ale także jako składnik zup, sałatek i dań na ciepło, np. omletów.

Asia Kitchen Olej sezamowy...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Olej sezamowy - niezwykle wonny, wydajny i uniwersalny w zastosowaniu, stanowi fantastyczny dodatek smakowy i aromatyczny do dań smażonych, duszonych i gotowanych oraz sosów, dipów i sałatek. Jego charakterystyczna, orzechowa nuta i piękny bursztynowy kolor wzbogacą potrawy z całego świata.

Dostępność: 234 W magazynie

Pałeczki bambusowe do sushi 10 kompletów

Jednorazowe pałeczki bambusowe zapakowane w indywidualną kopertę. Pałeczki są złączone ze sobą, z możliwością bezproblemowego rozerwania.

Produkt wysokiej jakości, wyróżniający się grubością i trwałością.