Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

House of Asia Chipsy z Nori prażone 3g

4,39 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 4 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 4 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,20 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Chipsy Nori prażone w oleju sezamowym to chrupiąca przekąska popularna w Japonii. Są stosunkowo niskokaloryczne i niskotłuszczowe, jak również bogate w składniki odżywcze, w tym witaminy (takie jak witamina A, C oraz witaminy z gr. B), składniki mineralne (głównie jod, potas, żelazo), a także błonnik oraz białko, co sprawia, że są że stały się zdrową alternatywą dla tradycyjnych, tłustych i niezdrowych chipsów.

Składniki liście alg morskich Nori (Porphyra yezoensis) 56 %, olej kukurydziany, olej SEZAMOWY, sól, wzmacniacze smaku: E 621, E 635.

Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu

  • Wartość energetyczna 2414 kJ / 585 kcal
  • Tłuszcz 6.80 g
  • KTN 1.50 g
  • Węglowodany 0.00 g
  • w tym Cukry 1.80 g
  • Białko 2.10 g
  • Błonnik 18.00 g
  • Sól 5.20 g

Witaminy i składniki mineralne

  • jod 2847 ?g (1898 %)*

KTN – kwasy tłuszczowe nasycone

* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

ZastosowanieChipsy nori można jeść jako przekąskę, a pokruszone są doskonałym dodatkiem do dań np. do sałatek, zup lub makaronów, dodają im smaku i chrupiącej tekstury. Odpowiednie dla wegan i wegetarian oraz osób na diecie bezglutenowej.

5904358552981

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Dostępność: 1 W magazynie

Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.