Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

House of Asia Sos z kolendrą i miętą 200g

8,99 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 8 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 8 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,40 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Sos swój aromatyczny i odświeżający, typowy dla Indii smak zawdzięcza unikalnej mieszance składników na bazie liści kolendry, limonki, mięty, szpinaku i soczewicy. Ma wszechstronne zastosowanie, między innymi jako dip do różnorodnych dań kuchni indyjskiej, azjatyckiej, jak również polskiej. Jest łatwy w użyciu i stanowi świetny składnik sosów czy dressingów do sałatek. Jest też idealnym składnikiem marynat dań smażonych i z grilla. Sos jest odpowiedni dla wegetarian i wegan.

Zastosowanie: Idealnie sprawdzi się jako dip do różnych dań kuchni indyjskiej, azjatyckiej i polskiej, jak również jako składnik sosów, dressingów do sałatek oraz marynat do dań grillowanych i smażonych.

Składniki: Woda, liście kolendry 14 %, cukier, glukoza, sok z limonki, liście mięty 4 %, liście szpinaku, soczewica żółta mielona, sól jodowana, kmin rzymski mielony, zielona papryka chili, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; skrobia modyfikowana, substancja konserwująca: benzoesan sodu, oleożywica z zielonego chili, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.

Wartości odżywcze: 

  • Wartość energetyczna 535 kJ / 126 kcal
  • Tłuszcz 0.60 g
  • Węglowodany 28 g
  • w tym Cukry 8 g
  • Białko 1.9g
  • Sól 3g

KTN – kwasy tłuszczowe nasycone

* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

5904358551571

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Tykwa...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.