- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
HOUSE of ASIA Papier tapiokowy do sajgonek i spring rolls 50g
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
To cieniutkie, delikatne ciasto służy przede wszystkim do przygotowania popularnych sajgonek i spring rolls. Papier powstaje z mieszanki skrobi z tapioki, wody i soli. Nie zawiera glutenu. Jego innowacyjność polega na tym, iż nie trzeba namaczać go w wodzie przed przygotowaniem.
Składniki skrobia z tapioki (97%), sól, woda
Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu
- Wartość energetyczna 1444 kJ / 340 kcal
- Tłuszcz 0.00 g
- KTN 0.00 g
- Węglowodany 84.00 g
- w tym Cukry 0.00 g
- Białko 0.00 g
- Błonnik 2.00 g
- Sól 1.12 g
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Zastosowanie: W papier można zawinąć dowolną kombinację farszu i jeść na surowo lub usmażyć. Ma wszechstronne zastosowanie i świetnie smakuje z nadzieniem z mielonego mięsa, owoców morza, tofu czy warzyw. Jest idealny do lekkich dań. Doskonale sprawdzi się na wszelkiego rodzaju imprezach i przyjęciach jako danie typu finger foods.