Koszyk

HOUSE of ASIA Papier tapiokowy do sajgonek i spring rolls 50g

5,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 5 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 5 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,25 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

To cieniutkie, delikatne ciasto służy przede wszystkim do przygotowania popularnych sajgonek i spring rolls. Papier powstaje z mieszanki skrobi z tapioki, wody i soli. Nie zawiera glutenu. Jego innowacyjność polega na tym, iż nie trzeba namaczać go w wodzie przed przygotowaniem.

Składniki skrobia z tapioki (97%), sól, woda

Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu

  • Wartość energetyczna 1444 kJ / 340 kcal
  • Tłuszcz 0.00 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 84.00 g
  • w tym Cukry 0.00 g
  • Białko 0.00 g
  • Błonnik 2.00 g
  • Sól 1.12 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: W papier można zawinąć dowolną kombinację farszu i jeść na surowo lub usmażyć. Ma wszechstronne zastosowanie i świetnie smakuje z nadzieniem z mielonego mięsa, owoców morza, tofu czy warzyw. Jest idealny do lekkich dań. Doskonale sprawdzi się na wszelkiego rodzaju imprezach i przyjęciach jako danie typu finger foods.

5904358551977
12 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 68 W magazynie

Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.