Koszyk

House of Asia Pasta Curry zielona 113g

11,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 11 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 11 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,55 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Zielone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Zielony kolor zawdzięcza zielonemu chili. Nie zawiera sztucznych dodatków ani konserwantów. By przygotować curry dla 2-4 osób w zaledwie 10 min do pasty dodaj mleczko kokosowe, warzywa/mięso i smakuj Tajlandii.

Składniki: papryka chili zielona 25 %, trawa cytrynowa 25 %, czosnek, szalotka, sól, galangal, kumin mielony

Wartości odżywcze w 100 g produktu

  • Wartość energetyczna 234 kJ / 56 kcal
  • Tłuszcz 0.80 g
  • KTN 0.10 g
  • Węglowodany 4.10 g
  • w tym Cukry 0.00 g
  • Białko 4.40 g
  • Błonnik 7.50 g
  • Sól 12.20 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: Stanowi bazę bardzo popularnego, aromatycznego dania curry. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa (np. marchewkę, paprykę, cukinię) bądź mięso. Idealne kmponuje się z ryżem jaśminowym.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5902898825060
14 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 62 W magazynie

Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę bambusową. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.

Japońska mata do zwijania sushi o rozmiarze 24x24cm.

Wykonana z oryginalnych bambusowych patyczków

Wyprodukowana z okrągłych bambusowych pałeczek, każdy patyczek został przecięty na pół tworząc idealnie płaską powierzchnię - całość powiązane sznurkiem.

Dostępność: 13 W magazynie

Wasabi używa się w Japonii głównie do sushi, sashimi i wszelkich potraw z rybami. Poza tym idealnie komponuje się z mięsem czerwonym, wędlinami, białą kiełbasą, jajkiem, w surówkach, zupach, sosach ciepłych i zimnych, z sosem sojowym, majonezem czy jogurtem. Jednak biorąc pod uwagę formę sproszkowaną – był, jest i będzie – wykorzystywany głównie do sushi.