Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

HOUSE of ASIA Trawa cytrynowa mielona 120g

10,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 10 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 10 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,50 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Mielona trawa cytrynowa ma intensywny, cytrusowy smak, który nadaje potrawom świeżości i wyrazistości. Pasta ma wiele zastosowań, można ją wykorzystać jako dodatek do zup, dressingów do sałatek, marynat, sosów do mięs, ryb, owoców morza jak i warzyw oraz jako składnik popularnego na całym świecie curry. Wyróżniającą cechą pasty jest szybkość i wygoda w użyciu.
Zawartość słoika odpowiada 2-3 łodygom posiekanej trawy cytrynowej.

Składniki trawa cytrynowa mielona 50 %, woda, ocet ryżowy, cukier, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu

  • Wartość energetyczna 174 kJ / 41 kcal
  • Tłuszcz 0.00 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 8.00 g
  • w tym Cukry 6.00 g
  • Białko 0.50 g
  • Błonnik 0.00 g
  • Sól 1.00 g

KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

5904358553551

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Grzyby Mun...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Grzyby mun - w Polsce znane także jako uszaki bzowe, stanowią niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Stosowane głównie do dań z woka - stir-fry, gulaszów, zup i sałatek znakomicie urozmaicają smak i wygląd. Smakowity, lekki, egzotyczny aromat i pyszna chrupka konsystencja wspaniale wzbogacają potrawy. Doskonale pasują do ostrych przypraw, sosu sojowego, carry oraz czosnku.

Dostępność: 42 W magazynie

Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.