- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Mielona trawa cytrynowa ma intensywny, cytrusowy smak, który nadaje potrawom świeżości i wyrazistości. Pasta ma wiele zastosowań, można ją wykorzystać jako dodatek do zup, dressingów do sałatek, marynat, sosów do mięs, ryb, owoców morza jak i warzyw oraz jako składnik popularnego na całym świecie curry. Wyróżniającą cechą pasty jest szybkość i wygoda w użyciu.
Zawartość słoika odpowiada 2-3 łodygom posiekanej trawy cytrynowej.
Składniki trawa cytrynowa mielona 50 %, woda, ocet ryżowy, cukier, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Grzyby mun - w Polsce znane także jako uszaki bzowe, stanowią niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Stosowane głównie do dań z woka - stir-fry, gulaszów, zup i sałatek znakomicie urozmaicają smak i wygląd. Smakowity, lekki, egzotyczny aromat i pyszna chrupka konsystencja wspaniale wzbogacają potrawy. Doskonale pasują do ostrych przypraw, sosu sojowego, carry oraz czosnku.
Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;