- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Mielona trawa cytrynowa ma intensywny, cytrusowy smak, który nadaje potrawom świeżości i wyrazistości. Pasta ma wiele zastosowań, można ją wykorzystać jako dodatek do zup, dressingów do sałatek, marynat, sosów do mięs, ryb, owoców morza jak i warzyw oraz jako składnik popularnego na całym świecie curry. Wyróżniającą cechą pasty jest szybkość i wygoda w użyciu.
Zawartość słoika odpowiada 2-3 łodygom posiekanej trawy cytrynowej.
Składniki trawa cytrynowa mielona 50 %, woda, ocet ryżowy, cukier, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Grzyby mun - w Polsce znane także jako uszaki bzowe, stanowią niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Stosowane głównie do dań z woka - stir-fry, gulaszów, zup i sałatek znakomicie urozmaicają smak i wygląd. Smakowity, lekki, egzotyczny aromat i pyszna chrupka konsystencja wspaniale wzbogacają potrawy. Doskonale pasują do ostrych przypraw, sosu sojowego, carry oraz czosnku.