- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Sos rybny to jeden z najważniejszych elementów kuchni orientalnej, stosowany praktycznie w każdej potrawie. Potrawą nadaje specyficznego słonego smaku oraz orientalnego charakteru. Wykorzystywany do potraw, zup, sałatek oraz marynat. Ma bogaty, półprzezroczysty czerwono-żółty kolor i jest dodawany do prawie wszystkich orientalnych potraw.
Składniki: woda, ekstrakt z sardeli 32% (anchois 67%, sól), sól.
Wartości odżywcze w 100ml produktu:
Przechowywanie : Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie odlewać zalewy. Spożyć w ciągu miesiąca.
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.