Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

KK Polska AROY-D Mleczko kokosowe 150ml

4,59 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 4 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 4 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,20 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Mleczko kokosowe pozyskiwane jest z miąższu orzecha kokosowego. Produkt ten to bardzo popularny składnik potraw kuchni azjatyckiej, w szczególności Tajlandii i Indii. Swój biały kolor i charakterystyczny kokosowy smak zawdzięcza wysokiej zawartości tłuszczu, w którego składzie dominują nasycone kwasy tłuszczowe.

Składniki ekstrakt z orzecha kokosowego 70%, woda, emulgator: E435

Wartości odżywcze (w 100g produktu)

  • Wartość energetyczna: 764kJ/185kcal
  • Tłuszcz: 19g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17g
  • Węglowodany: 2,0g
  • w tym cukry: 2,0g
  • Białko: 1,6g
  • Sól: 0,05g

Wartości podane w tabeli są wartościami orientacyjnymi i mogą różnić się w zależności od partii produktu. Właściwe danej partii wartości odżywcze znajdują się na opakowaniu jednostkowym produktu.

KK POLSKA
8851613106106

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 47 W magazynie

Wasabi używa się w Japonii głównie do sushi, sashimi i wszelkich potraw z rybami. Poza tym idealnie komponuje się z mięsem czerwonym, wędlinami, białą kiełbasą, jajkiem, w surówkach, zupach, sosach ciepłych i zimnych, z sosem sojowym, majonezem czy jogurtem. Jednak biorąc pod uwagę formę sproszkowaną – był, jest i będzie – wykorzystywany głównie do sushi.

Asia Kitchen Ocet ryżowy 1L
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.

Asia Kitchen Rzodkiew...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Oshinko: słodka, marynowana, chrupiąca rzodkiew używana w Japonii do przyrządzania sushi w hosomakach, futomakach, urumakach, jako jeden ze składników. Idealnie komponuje się z  łososiem, krewetkami, jak i awokado. Polecana również do wykorzystania w  tradycyjnej kuchni, jako dodatek do sałatek i innych potraw w zależności od naszych upodobań i smaku.

Asia Kitchen Zaprawa do...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.

Asia Kitchen Zestaw do...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Sushi Set Premium XXL – zestaw do samodzielnego przygotowania sushi, składniki podstawowe na 120 sztuk, dla 6 – 8 osób.

W ostatnich latach SUSHI stało się potrawą uwielbianą na całym świecie – cenioną zarówno ze względu na piękno prezentacji, jak i doskonałe wartości odżywcze. Sushi równoważy różnorodne smaki, od gorzkiego, przez słodki, po pikantny, tworząc piękną prezentację, która jest równie atrakcyjna dla oka, jak i dla podniebienia. Co więcej, sushi zapewnia sycący i bardzo satysfakcjonujący posiłek o niskiej zawartości tłuszczu i kalorii.