Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Kuchnie Świata MOHAWK Syrop klonowy Grade A 250ml

26,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 26 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 26 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 1,30 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Syrop klonowy to naturalny sok pozyskiwany z pnia klonów amerykańskich. Poddany odparowaniu gęstnieje oraz ciemnieje, stając się naturalnym słodzikiem oraz źródłem witamin i mikroelementów. Syrop klonowy Mohawk to produkt wytworzony specjalnie dla Kuchni Świata. Mohawk to syrop o najpopularniejszej miodowo – bursztynowej barwie i smaku, który najchętniej wybierają Polacy. Jest uniwersalnym produktem, który nie zdominuje potrawy z nim podanej. 1L syropu produkuje się z 20-50l soku klonowego. Czysty chemicznie. Bez konserwantów i sztucznych barwników. 

Skład: 100% syrop klonowy.

Wartości odżywcze: 

  • Energia: 1128kJ/270kcal,
  • tłuszcz 0,0g
  • (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0g),
  • węglowodany 67,0g
  • (w tym cukry 60,0g),
  • białko 0,0g,
  • sól 0,0g.

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia: Kanada

5904259300322

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 50 W magazynie

Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę bambusową. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.

Japońska mata do zwijania sushi o rozmiarze 24x24cm.

Wykonana z oryginalnych bambusowych patyczków

Wyprodukowana z okrągłych bambusowych pałeczek, każdy patyczek został przecięty na pół tworząc idealnie płaską powierzchnię - całość powiązane sznurkiem.

Dostępność: 10 W magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.