- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Syrop klonowy to naturalny sok pozyskiwany z pnia klonów amerykańskich. Poddany odparowaniu gęstnieje oraz ciemnieje, stając się naturalnym słodzikiem oraz źródłem witamin i mikroelementów. Syrop klonowy Mohawk to produkt wytworzony specjalnie dla Kuchni Świata. Mohawk to syrop o najpopularniejszej miodowo – bursztynowej barwie i smaku, który najchętniej wybierają Polacy. Jest uniwersalnym produktem, który nie zdominuje potrawy z nim podanej. 1L syropu produkuje się z 20-50l soku klonowego. Czysty chemicznie. Bez konserwantów i sztucznych barwników.
Skład: 100% syrop klonowy.
Wartości odżywcze:
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Kanada
Grzyby mun - w Polsce znane także jako uszaki bzowe, stanowią niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Stosowane głównie do dań z woka - stir-fry, gulaszów, zup i sałatek znakomicie urozmaicają smak i wygląd. Smakowity, lekki, egzotyczny aromat i pyszna chrupka konsystencja wspaniale wzbogacają potrawy. Doskonale pasują do ostrych przypraw, sosu sojowego, carry oraz czosnku.