- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
„Pad Thai”, czyli „smażone w tajskim stylu”, to jedno z popularniejszych tajskich dań. Jego bazę stanowią makaron ryżowy, jajka, kiełki i aromatyczne przyprawy. Danie jest znane i cenione na całym świecie, zaś w Tajlandii trudno znaleźć restaurację czy stragan, które nie ma go w swoim menu. Dzięki paście Pad Thai – esencji smaku tej słodko-kwaśnej potrawy, przygotujesz 2-4 porcje w zaledwie 15 minut.
Składniki: cukier, pasta z owoców tamaryndowca (tamarynd 80 %, woda), pasta z pomidorów, ocet, sos RYBNY (ekstrakt z ANCHOIS 63 %, sól, cukier), szalotka.
Wartości odżywcze w 100 g produktu
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Zastosowanie: W połączeniu z makaronem, jajkiem i mięsem czy warzywami stanowi esencję smaku Tajlandii - danie Pad Thai. Odpowiedni balans smaków słodkich i kwaśnych doskonale łączy się w dodatkami: orzeszkmi ziemnymi, dymką i pestkami chili.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.