Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

House of Asia Pasta Pad Thai 113g

12,99 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 12 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 12 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,60 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

„Pad Thai”, czyli „smażone w tajskim stylu”, to jedno z popularniejszych tajskich dań. Jego bazę stanowią makaron ryżowy, jajka, kiełki i aromatyczne przyprawy. Danie jest znane i cenione na całym świecie, zaś w Tajlandii trudno znaleźć restaurację czy stragan, które nie ma go w swoim menu. Dzięki paście Pad Thai – esencji smaku tej słodko-kwaśnej potrawy, przygotujesz 2-4 porcje w zaledwie 15 minut.

Składniki: cukier, pasta z owoców tamaryndowca (tamarynd 80 %, woda), pasta z pomidorów, ocet, sos RYBNY (ekstrakt z ANCHOIS 63 %, sól, cukier), szalotka.

Wartości odżywcze w 100 g produktu

  • Wartość energetyczna 1118 kJ / 265 kcal
  • Tłuszcz 5.30 g
  • KTN 2.30 g
  • Węglowodany 52.00 g
  • w tym Cukry 44.00 g
  • Białko 1.80 g
  • Błonnik 0.00 g
  • Sól 4.80 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: W połączeniu z makaronem, jajkiem i mięsem czy warzywami stanowi esencję smaku Tajlandii - danie Pad Thai. Odpowiedni balans smaków słodkich i kwaśnych doskonale łączy się w dodatkami: orzeszkmi ziemnymi, dymką i pestkami chili.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5902898825091

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Olej sezamowy...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Olej sezamowy - niezwykle wonny, wydajny i uniwersalny w zastosowaniu, stanowi fantastyczny dodatek smakowy i aromatyczny do dań smażonych, duszonych i gotowanych oraz sosów, dipów i sałatek. Jego charakterystyczna, orzechowa nuta i piękny bursztynowy kolor wzbogacą potrawy z całego świata.

Dostępność: 27 W magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Asia Kitchen Ocet ryżowy 150ml
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.