Koszyk
  • Nowy

HOUSE of ASIA Pasta z czosnku, imbiru i chili 120g

10,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 10 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 10 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,50 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Mielone składniki przygotowane dla wygody i szybkości użycia w kuchni. Zawartość słoiczka odpowiada posiekanym 6 ząbkom czosnku, 6 łyżeczkom posiekanego imbiru i 6 łyżeczkom chili.

Składniki:

Czosnek 30 %, imbir 25 %, papryka chili czerwona 25 %, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas octowy.

Wartości odżywcze:

  • wartość energetyczna 348 / 83 kJ/kcal,
  • tłuszcz 2,0 g, w tym
  • kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g,
  • węglowodany 12 g, w tym
  • cukry 5,5 g,
  • białko 3,0 g,
  • sól 1,6

Sposób przygotowania i przechowywania:

Przechowywać w temperaturze otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.

5902898824766
7 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 13 W magazynie

Wasabi używa się w Japonii głównie do sushi, sashimi i wszelkich potraw z rybami. Poza tym idealnie komponuje się z mięsem czerwonym, wędlinami, białą kiełbasą, jajkiem, w surówkach, zupach, sosach ciepłych i zimnych, z sosem sojowym, majonezem czy jogurtem. Jednak biorąc pod uwagę formę sproszkowaną – był, jest i będzie – wykorzystywany głównie do sushi.

Asia Kitchen Olej sezamowy...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Olej sezamowy - niezwykle wonny, wydajny i uniwersalny w zastosowaniu, stanowi fantastyczny dodatek smakowy i aromatyczny do dań smażonych, duszonych i gotowanych oraz sosów, dipów i sałatek. Jego charakterystyczna, orzechowa nuta i piękny bursztynowy kolor wzbogacą potrawy z całego świata.

Dostępność: 4 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.