- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Zupa miso to tradycyjna japońska zupa. W Japonii, spożywana jest praktycznie codziennie jako dodatek do posiłków. Sporządzana jest na bazie bulionu dashi z dodatkiem sojowej pasty miso
Składniki pasta miso na bazie ryżu 76% (SOJA 30%, ryż 24%, sól, woda), pasta miso na bazie SOI 19% (SOJA 51%, sól, woda), alkohol: 2,5% obj., przyprawy
Alergeny soja
Wartości odżywcze (w 100g produktu)
Wartości podane w tabeli są wartościami orientacyjnymi i mogą różnić się w zależności od partii produktu. Właściwe danej partii wartości odżywcze znajdują się na opakowaniu jednostkowym produktu.
Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.
Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.