Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

KK Polska MIYAKO Pasta Miso ciemna 150g

8,39 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 8 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 8 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,40 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Zupa miso to tradycyjna japońska zupa. W Japonii, spożywana jest praktycznie codziennie jako dodatek do posiłków. Sporządzana jest na bazie bulionu dashi z dodatkiem sojowej pasty miso

Składniki pasta miso na bazie ryżu 76% (SOJA 30%, ryż 24%, sól, woda), pasta miso na bazie SOI 19% (SOJA 51%, sól, woda), alkohol: 2,5% obj., przyprawy

Alergeny soja

Wartości odżywcze (w 100g produktu)

  • Wartość energetyczna: 770kJ/184kcal
  • Tłuszcz: 5,3g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,83g
  • Węglowodany: 25,5g
  • w tym cukry: 19g
  • Białko: 11,7g
  • Sól: 12,2g

Wartości podane w tabeli są wartościami orientacyjnymi i mogą różnić się w zależności od partii produktu. Właściwe danej partii wartości odżywcze znajdują się na opakowaniu jednostkowym produktu.

KK POLSKA
4316734081144

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Dostępność: 14 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.