Koszyk

House of Asia Panierka do tempury 150g

9,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 9 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 9 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,45 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Oryginalna japońska panierka.Tempura jest typową potrawą kuchni japońskiej i zarazem lokalnym przysmakiem. Do jej przygotowania wykorzystuje się zwykle owoce morza (cenione są zwłaszcza krewetki), ale również ryby oraz warzywa, a nawet owoce. Zanurza się je w specjalnym cieście podobnym do naleśnikowego (panierce do tempury) i krótko smaży na głębokim oleju, tworząc w ten sposób delikatną, pyszną otoczkę. Koniecznie polecamy spróbować!

Składniki:

Mąka pszenna, skrobia, sól, maltodekstryna, pieprz biały, regulator kwasowości: difosforan disodowy, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu.

Wartości odżywcze:

  • Wartość energetyczna 1414 kJ / 333 kcal,
  • Tłuszcz 0 g,
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g,
  • Weglowodany 81 g,
  • w tym cukry 3,5 g,
  • Białko 2,2 g,
  • Sól 2,2 g.

Zastosowanie: Produkt idealny dla wielbicieli kuchni azjatyckiej. Stosowany do sporządzenia japońskiej panierki tempura.

Sposób przygotowania i przechowywania: Przechowywać w suchym, zacienionym oraz chłodnym miejscu.

Informacja alergenna: Pszenica.

5907603458854
4 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 42 W magazynie

Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości. 

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.