Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

House of Asia Panierka Panko 200g

9,99 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 9 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 9 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,45 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Panko to popularna w Japonii panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej do dan smażonych i pieczonych. Panko najlepiej komponuje się z kurczakiem, owocami morza oraz warzywami w tempurze.

Składniki:

Mąka pszenna 95 %, drożdże, sól, cukier

Wartości odżywcze:

  • wartość energetyczna 1363/321 kJ/kcal,
  • tłuszcz 1,2 g, w tym
  • kwasy tłuszczowe nasycone 0 g,
  • węglowodany 63 g, w tym
  • cukry 1,0 g,
  • białko 13 g,
  • sól 1,2

Zastosowanie:

Doskonała alternatywa dla popularnej bułki tartej, dlatego można w niej panierować kotleciki, ulpety i ryby. Panko sprawia, że dania są delikatniejsze i dłużej pozostają chrupiące.

Sposób przygotowania i przechowywania:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu, zużyć w ciągu miesiąca.

Informacja alergenna: Zawiera: pszenica

5902898827163

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 42 W magazynie

Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.