Koszyk

KK Polska DIAMOND Mleczko kokosowe (82%) 400ml

8,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 8 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 8 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,40 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Mleczko kokosowe pozyskiwane jest z miąższu orzecha kokosowego. Produkt ten to bardzo popularny składnik potraw kuchni azjatyckiej, w szczególności Tajlandii i Indii. Swój biały kolor i charakterystyczny kokosowy smak zawdzięcza wysokiej zawartości tłuszczu, w którego składzie dominują nasycone kwasy tłuszczowe.

Składniki
ekstrakt z orzecha kokosowego 82%, woda, stabilizatory: karboksylmetyloceluloza (E466), guma guar (E412);

Wartości odżywcze (w 100g produktu)

  • Wartość energetyczna: 751kJ/182kcal
  • Tłuszcz: 19g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12g
  • Węglowodany: 2,3g
  • w tym cukry: 1,7g
  • Białko: 0,5g
  • Sól: 0,08g
KK POLSKA
4316734084527
2 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Sos Teriyaki...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Sos Teriyaki jest wspaniałą przyprawą i marynatą do mięsa, ryb, tofu i warzyw grillowanych, pieczonych jak również smażonych. Posiada intensywny słono-słodki smak, który świetnie spaja azjatyckie dania. Można nim bezpośrednio polewać ryż lub stosować jako dip do maczania smażonych przekąsek.

Asia Kitchen Wodorosty...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Wodorosty Wakame to jeden z najważniejszych składników kuchni azjatyckich. Cenione nie tylko za delikatny smak i niezwykły wygląd, ale także za właściwości odżywcze. Kryją w sobie bogactwo minerałów: magnez – dla sprawnego działania układu nerwowego, wapń – dla zdrowych kości i zębów, żelazo – pomagające w zmniejszaniu uczucia zmęczenia. W kuchni idealnie komponują się nie tylko z sushi, ale także jako składnik zup, sałatek i dań na ciepło, np. omletów.