Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

KK Polska FARMER Makaron ryżowy 5mm 400g

7,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 7 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 7 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,35 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Makaron ryżowy jest składnikiem wielu potraw tajskich. Nie posiada glutenu, konserwantów ani barwników. Wytwarzany jest z mąki ryżowej oraz wody. Odpowiedni dla wegan i wegetarian. Dodawany jest do potraw ciepłych i zimnych tj. zupy, sałatki oraz smażony ryż. Szybki do przygotowania. Wystarczy go moczyć kilka minut w wodzie a następnie ugotować do miękkości (ok 6min.)

Składniki: mąka ryżowa 90%, woda.

Wartości odżywcze w 100g produktu

  • wartość energetyczna  1514kj/356kcal,
  • tłuszcze 0,8g
  • w tym nasycone 0,3g,
  • węglowodany 80g 
  • w tym cukry <0,5g
  • białko 7g,
  • sól 0,05g.

KK POLSKA
4316734763675

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Sos Teriyaki...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Sos Teriyaki jest wspaniałą przyprawą i marynatą do mięsa, ryb, tofu i warzyw grillowanych, pieczonych jak również smażonych. Posiada intensywny słono-słodki smak, który świetnie spaja azjatyckie dania. Można nim bezpośrednio polewać ryż lub stosować jako dip do maczania smażonych przekąsek.

Asia Kitchen Wodorosty...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Wodorosty Wakame to jeden z najważniejszych składników kuchni azjatyckich. Cenione nie tylko za delikatny smak i niezwykły wygląd, ale także za właściwości odżywcze. Kryją w sobie bogactwo minerałów: magnez – dla sprawnego działania układu nerwowego, wapń – dla zdrowych kości i zębów, żelazo – pomagające w zmniejszaniu uczucia zmęczenia. W kuchni idealnie komponują się nie tylko z sushi, ale także jako składnik zup, sałatek i dań na ciepło, np. omletów.

Dostępność: 68 W magazynie

Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.

Asia Kitchen Tykwa...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.