Koszyk

House of Asia Ocet ryżowy 625ml

18,99 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 18 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 18 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,90 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Ocet ryżowy – delikatny, lekko kwaskowy w smaku. Posiada jasną, słomkową barwę. Ta delikatna przyprawa stosowana jest najczęściej do sushi. Nadaje ryżowi oryginalnego smaku. Używany również do dań z ryżu oraz orientalnych sałatek. W kuchni chińskiej jest niezbędnym dodatkiem do potraw gotowanych. Jest także doskonałym elementem marynat. Znakomicie łączy się z innymi składnikami np. z sosem sojowym, imbirem a także olejem sezamowym. Nadaje im charakterystyczny zapach i smak.

Składniki woda, ryż 30 %. Kwasowośc 5 %.

Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu

  • Wartość energetyczna 182 kJ / 42 kcal
  • Tłuszcz 0.00 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 6.00 g
  • w tym Cukry 1.00 g
  • Białko 0.00 g
  • Błonnik 0.00 g
  • Sól 0.00 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5902898822724
1 Przedmiot

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 68 W magazynie

Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.

Dostępność: 1 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.