- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Pędy z bambusa to niepowtarzalny dodatek do dań kuchni chińskiej i nie tylko. Charakteryzują się chrupkością, która nadaje potrawom wyjątkowego charakteru, a dzięki neutralnemu smakowi absorbują go z dodanych przypraw. Wygodna forma paseczków sprawia, że produkt jest gotowy do spożycia. Młode pędy bambusa stanowią źródło błonnika.
Składniki: pędy bambusa 54,5 %, woda
Wartości odżywcze w 100 g produktu
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Zastosowanie: Do sałatek, zup i bulionów, sosów oraz dań stir-fry. Doskonale komponują się zarówno z daniami mięsnymi jak i wegetariańskimi.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek onigiri, ale ich zastosowanie jest znacznie szersze. Używane są jako dodatek do zup, ryżu, garnir do innych zimnych dań lub są jedzone jako snacki.
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;