Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

KK Polska THAI LADY Sos chili słodki 1L

17,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 17 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 17 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,85 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Gęsty słodki sos chilli nadaje potrawom egzotyczny smak. Stosowany jest na całym Dalekim Wschodzie. Przeznaczony do kurczaka, ale zwykle używa się go do przyprawiania różnych dań mięsnych, drobiu i skorupiaków. Stanowi podstawę asortymentu wielbiciela ostrych sosów.

Składniki: Syrop z trzciny cukrowej, woda, chili 13%, czosnek, sól, modyfikowana skrobia z tapioki, regulator kwasowości: kwas octowy.

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku miesięcy.

Wartość odżywcza w 100g

  • Wartość energetyczna 792 kJ / 186 kcal
  • Tłuszcz < 0,5 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,1 g
  • Węglowodany 46 g
  • - w tym cukry 45 g
  • Białko < 0,5 g
  • Sól 1,9 g
KK POLSKA
4316734081342

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 105 W magazynie

Ryż do sushi, znany również jako sushi-mai, jest kluczowym elementem w sztuce przygotowywania sushi, stanowiąc fundament tej kultowej japońskiej potrawy. Wyjątkowy w swoich właściwościach, ryż do sushi różni się od innych odmian ryżu zarówno pod względem tekstury, jak i sposobu przygotowania. Jego wybór i właściwe ugotowanie są nie tylko kwestią techniki, ale również odzwierciedlają głęboko zakorzenioną tradycję japońskiej kulinarii.

Dostępność: 42 W magazynie

Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości. 

Dostępność: 1 W magazynie

Oshinko: słodka, marynowana, chrupiąca rzodkiew używana w Japonii do przyrządzania sushi w hosomakach, futomakach, urumakach, jako jeden ze składników. Idealnie komponuje się z  łososiem, krewetkami, jak i awokado. Polecana również do wykorzystania w  tradycyjnej kuchni, jako dodatek do sałatek i innych potraw w zależności od naszych upodobań i smaku.