Koszyk

House of Asia QF Pasta z imbiru 120g

8,99 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 8 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 8 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,40 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Mielony imbir przygotowany dla wygody i szybkości użycia w kuchni. Zawartość słoiczka odpowiada 24 łyżeczkom posiekanego imbiru lub 12 cm korzenia o średniej grubości.

Składniki: imbir 80 %, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas octowy.

Wartości odżywcze w 100 g produktu

  • Wartość energetyczna 216 kJ / 52 kcal
  • Tłuszcz 3.30 g
  • KTN 0.30 g
  • Węglowodany 3.60 g
  • w tym Cukry 2.60 g
  • Białko 0.80 g
  • Błonnik 0.00 g
  • Sól 1.50 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: Świetnie sprawdzi się jako dodatek do mięs, ryb, owoców morza, sałatek, zup, sosów oraz marynat.

Przechowywanie Przechowywać w temperaturze pokojowej. 

5902898824803
17 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 3 W magazynie

Ryż jaśminowy Asia Kitchen to długoziarnisty ryż o charakterystycznym słodkawym, kwiatowo-maślanym aromacie i wyjątkowo białej barwie. Idealnie komponuje się z lekkimi dodatkami: z drobiem, ze świeżymi i gotowanymi warzywami, z tajskimi sosami curry, mleczkiem kokosowym.

Dostępność: 6 W magazynie

Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.

Dostępność: 8 W magazynie

Wodorosty Wakame to jeden z najważniejszych składników kuchni azjatyckich. Cenione nie tylko za delikatny smak i niezwykły wygląd, ale także za właściwości odżywcze. Kryją w sobie bogactwo minerałów: magnez – dla sprawnego działania układu nerwowego, wapń – dla zdrowych kości i zębów, żelazo – pomagające w zmniejszaniu uczucia zmęczenia. W kuchni idealnie komponują się nie tylko z sushi, ale także jako składnik zup, sałatek i dań na ciepło, np. omletów.