Koszyk
  • Nowy

HOUSE of ASIA Sos Unagi 150ml

13,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 13 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 13 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,65 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Japoński, gęsty sos sojowy. Jego lekko słodkawy smak doda potrawom, nie tylko kuchni azjatyckiej, intensywnej nuty smakowej.

Zastosowanie: Pasuje do dań rybnych, zarówno smażonych, jak i pieczonych. Świetny dodatek do sushi. Dodaj także do owoców morza, tofu lub mięsa.

Składniki: cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), woda, sól, skrobia modyfikowana, barwnik: karmel; ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.

Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu

  • Wartość energetyczna 870 kJ / 205 kcal
  • Tłuszcz 0.00 g
  • Węglowodany 48.00 g
  • w tym Cukry 48.00 g
  • Białko 3.20 g
  • Sól 7.90 g

* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

5904358550031
7 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.

Dostępność: 112 W magazynie

Ryż do sushi, znany również jako sushi-mai, jest kluczowym elementem w sztuce przygotowywania sushi, stanowiąc fundament tej kultowej japońskiej potrawy. Wyjątkowy w swoich właściwościach, ryż do sushi różni się od innych odmian ryżu zarówno pod względem tekstury, jak i sposobu przygotowania. Jego wybór i właściwe ugotowanie są nie tylko kwestią techniki, ale również odzwierciedlają głęboko zakorzenioną tradycję japońskiej kulinarii.

Asia Kitchen Imbir...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Asia Kitchen Wodorosty...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Wodorosty Wakame to jeden z najważniejszych składników kuchni azjatyckich. Cenione nie tylko za delikatny smak i niezwykły wygląd, ale także za właściwości odżywcze. Kryją w sobie bogactwo minerałów: magnez – dla sprawnego działania układu nerwowego, wapń – dla zdrowych kości i zębów, żelazo – pomagające w zmniejszaniu uczucia zmęczenia. W kuchni idealnie komponują się nie tylko z sushi, ale także jako składnik zup, sałatek i dań na ciepło, np. omletów.