Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Kuchnie Świata POCO LOCO Salsa Dip Mexicana Średnia ostrość 310g

7,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 7 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 7 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,35 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Dip w stylu meksykańskim na bazie pomidorów i papryki, podawany do wszelkiego rodzaju potraw tej kuchni. Może służyć zarówno jako dip do maczania nachos, jak również jako salsa którą możemy dodać do burritos lub fajity. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie aby wypróbować go jako typowego sosu warzywnego do innych potraw.

Poco Loco to znany europejski producent artykułów spożywczych związanych bezpośrednio z kuchnią meksykańską. Producent używa składników, które nie są poddawane modyfikacjom genetycznym, jak również pochodzących z upraw organicznych. Fabryka posiada certyfikat produkcji biologicznej.

Skład: woda, pomidory (18,4%), przecier pomidory (11,9%), czerwona papryka (7,2%), cebula, zielona papryka (4,8%), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, papryka Jalapeno (0,9%), przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), aromat, ekstrakt paprykowy

Wartości odżywcze: w 100 g:

  • wartość energetyczna 221kJ/52kcal,
  • tłuszcz 0,2g
  • w tym kwasy nasycone 0,1g,
  • węglowodany 11g
  • w tym cukry 6,5,g,
  • białko 1,0g,
  • sól 1,6g.

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Kraj pochodzenia: Belgia

5412514999919

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 42 W magazynie

Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości. 

Asia Kitchen Ocet ryżowy 1L
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.

Dostępność: 129 W magazynie

Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę do zwijania sushi. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.

Wykonana z cienkich patyczków 

Wyprodukowana z okrągłych pałeczek - całość powiązana sznurkiem.

Taki kształt zdecydowanie sprawniej pomoże w zwinięciu maków sushi.