- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Dip w stylu meksykańskim na bazie pomidorów i papryki, podawany do wszelkiego rodzaju potraw tej kuchni. Może służyć zarówno jako dip do maczania nachos, jak również jako salsa którą możemy dodać do burritos lub fajity. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie aby wypróbować go jako typowego sosu warzywnego do innych potraw.
Poco Loco to znany europejski producent artykułów spożywczych związanych bezpośrednio z kuchnią meksykańską. Producent używa składników, które nie są poddawane modyfikacjom genetycznym, jak również pochodzących z upraw organicznych. Fabryka posiada certyfikat produkcji biologicznej.
Skład: woda, pomidory (18,4%), przecier pomidory (11,9%), czerwona papryka (7,2%), cebula, zielona papryka (4,8%), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, papryka Jalapeno (0,9%), przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), aromat, ekstrakt paprykowy
Wartości odżywcze: w 100 g:
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Belgia
Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.
Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę do zwijania sushi. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.
Wykonana z cienkich patyczków
Wyprodukowana z okrągłych pałeczek - całość powiązana sznurkiem.
Taki kształt zdecydowanie sprawniej pomoże w zwinięciu maków sushi.