- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Słodka przyjemność dla tych, którzy kochają lekkie i chrupiące przekąski: ze swoim dmuchanym sercem, pokrytym najlepszą mleczną czekoladą zwiększą twoją energię o każdej porze dnia. Bez konserwantów, bez oleju palmowego - po prostu czysta przyjemność!
Skład: czekolada mleczna 75% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy), ekstrudat zbożowy 24% (mąka ryżowa, mąka kukurydziana, cukier, sól, naturalny aromat waniliowy), substancja glazurująca: szelak; syrop glukozowy, substancja zagęszczająca: guma akacjowa.
Alergeny: Może zawierać śladowe orzechów.
Wartość odżywcza w 100g:
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Włochy
Ryż jaśminowy Asia Kitchen to długoziarnisty ryż o charakterystycznym słodkawym, kwiatowo-maślanym aromacie i wyjątkowo białej barwie. Idealnie komponuje się z lekkimi dodatkami: z drobiem, ze świeżymi i gotowanymi warzywami, z tajskimi sosami curry, mleczkiem kokosowym.
Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.
Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.
Spośród ponad stu gatunków uprawianych grzybów, grzyb shiitake zajmuje pierwszą pozycje na świecie w wielkości spożycia i produkcji (wyprzedza nawet pieczarkę), w 98% jednak uprawiany jest i spożywany w Azji. W Europie rynek grzyba shiitake i innych grzybów medycznych jest niewielki, lecz od kilkunastu lat stale rosnący. Shiitake, wraz z szeregiem innych grzybów popularnych od tysięcy lat w krajach azjatyckich, jest uznawany za grzyb leczniczy.