Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Kuchnie Świata SAMYANG Danie Instant Ramen Ostry kurczak Stew type 140g

7,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 7 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 7 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,35 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Danie makaronowe z charakterystycznymi dla Korei „gumowymi” kluskami, których konsystencja idealnie nadaje się do takich potraw.

Hot Chicken Ramen Stew Type to ostre koreańskie danie o smaku kurczaka. W porównaniu do innych koreańskich ramenów, tenże makaron jest w formie gulaszu, a nie klusek do smażenia.

Uwaga: Niniejsze danie jest bardzo ostre. Jego moc oceniana jest na 4,004 SHU. Prosimy o ostrożność :)

Skład: Makaron: mąka pszenna, olej palmowy rafinowany, skrobia, sól, stabilizator: E420; olej sojowy, subst. zagęszczająca: E412; reg. kwasowości: E501, E500, E339, E330; barwnik: ryboflawina, emulgatory: E322, E452, E450. Przyprawy: cukier, aromat kurczaka, skrobia, czosnek, sól, sezam, szczypior, glony, papryka, subst. zagęszczająca: E412; olej sojowy, woda, papryka, subst. wzmacniająca smak: E621, E635; sos sojowy (soja, pszenica, woda, sól); cebula, ekstrakt papryki, szczypior, ekstrakt drożdżowy, czarny pieprz. Może zawierać jaja, ryby, skorupiaki

Informacja o alergenach: Pszenica, soja, sezam

Wartości odżywcze w 100g:

  • energia: 1472 kJ/ 352 kcal
  • tłuszcz: 10,3 g
  • (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,8 g)
  • węglowodany: 57,9 g
  • (w tym cukry 6,2 g)
  • białko: 6,9 g
  • sól: 4 g

Przygotowanie:

  1. Wymieszaj sos z saszetki z 500ml wody i zagotuj
  2. Wrzucić makaron do wrzątku i gotuj 5 min.
  3. Dodaj przyprawy z drugiej saszetki i wymieszaj
  4. Gotowe! Smacznego!

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Kraj pochodzenia: Korea

8801073113381

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 50 W magazynie

Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę bambusową. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.

Japońska mata do zwijania sushi o rozmiarze 24x24cm.

Wykonana z oryginalnych bambusowych patyczków

Wyprodukowana z okrągłych bambusowych pałeczek, każdy patyczek został przecięty na pół tworząc idealnie płaską powierzchnię - całość powiązane sznurkiem.

Asia Kitchen Ocet ryżowy 1L
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.

Dostępność: 35 W magazynie

Ryż do sushi, znany również jako sushi-mai, jest kluczowym elementem w sztuce przygotowywania sushi, stanowiąc fundament tej kultowej japońskiej potrawy. Wyjątkowy w swoich właściwościach, ryż do sushi różni się od innych odmian ryżu zarówno pod względem tekstury, jak i sposobu przygotowania. Jego wybór i właściwe ugotowanie są nie tylko kwestią techniki, ale również odzwierciedlają głęboko zakorzenioną tradycję japońskiej kulinarii.

Dostępność: 4 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.