Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Kuchnie Świata SHAR Wafelki czekoladowe bezglutenowe 3x35g

8,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 8 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 8 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,40 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Bezglutenowe wafelki czekoladowe Snack to chrupkie, wypełnione kremem orzechowym, wafle w polewie czekoladowej.

Klasyczne wafelki idealne do kawki i herbatki.

Skład: czekolada mleczna 40% (cukier, masło kakaowe, mleko odtłuszczone w proszku, masa kakaowa, hydrolizowany tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (mleko), emulgator: lecytyna sojowa; aromat naturalny), cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, z ziarna palmowego), mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, orzechy laskowe 5%, serwatka w proszku (mleko), kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; sól, subst. zagęszczająca: guma guar; subst. spulchniające: soda oczyszczona. Może zawierać śladowe ilości migdałów

Informacja o alergenach: Mleko, orzechy laskowe, soja

Wartości odżywcze w 100g:

  • energia: 2309kJ/553kcal
  • tłuszcz: 32,0g
  • (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,0g)
  • węglowodany: 60,0g
  • (w tym cukry 40,0g)
  • białko: 4,9g
  • sól: 0,23g

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Kraj pochodzenia: Włochy

8008698005286

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Asia Kitchen Wodorosty...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości. 

Asia Kitchen Grzyby...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Spośród ponad stu gatunków uprawianych grzybów, grzyb shiitake zajmuje pierwszą pozycje na świecie w wielkości spożycia i produkcji (wyprzedza nawet pieczarkę), w 98% jednak uprawiany jest i spożywany w Azji. W Europie rynek grzyba shiitake i innych grzybów medycznych jest niewielki, lecz od kilkunastu lat stale rosnący. Shiitake, wraz z szeregiem innych grzybów popularnych od tysięcy lat w krajach azjatyckich, jest uznawany za grzyb leczniczy.

Dostępność: 29 W magazynie

Ryż do sushi, znany również jako sushi-mai, jest kluczowym elementem w sztuce przygotowywania sushi, stanowiąc fundament tej kultowej japońskiej potrawy. Wyjątkowy w swoich właściwościach, ryż do sushi różni się od innych odmian ryżu zarówno pod względem tekstury, jak i sposobu przygotowania. Jego wybór i właściwe ugotowanie są nie tylko kwestią techniki, ale również odzwierciedlają głęboko zakorzenioną tradycję japońskiej kulinarii.

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.