- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Bezglutenowe wafelki czekoladowe Snack to chrupkie, wypełnione kremem orzechowym, wafle w polewie czekoladowej.
Klasyczne wafelki idealne do kawki i herbatki.
Skład: czekolada mleczna 40% (cukier, masło kakaowe, mleko odtłuszczone w proszku, masa kakaowa, hydrolizowany tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (mleko), emulgator: lecytyna sojowa; aromat naturalny), cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, z ziarna palmowego), mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, orzechy laskowe 5%, serwatka w proszku (mleko), kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; sól, subst. zagęszczająca: guma guar; subst. spulchniające: soda oczyszczona. Może zawierać śladowe ilości migdałów
Informacja o alergenach: Mleko, orzechy laskowe, soja
Wartości odżywcze w 100g:
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Włochy
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.
Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.
Olej sezamowy - niezwykle wonny, wydajny i uniwersalny w zastosowaniu, stanowi fantastyczny dodatek smakowy i aromatyczny do dań smażonych, duszonych i gotowanych oraz sosów, dipów i sałatek. Jego charakterystyczna, orzechowa nuta i piękny bursztynowy kolor wzbogacą potrawy z całego świata.
Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.