- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Klasyczny deser azjatycki, a więc ciastka z ryżu kleistego z nadzieniem o różnych smakach np. z pastą sezamową, z masłem orzechowym, z czerwoną fasolą itp. Opakowanie zawiera 15 ciastek. Kartonowe pudełko przypominające bombonierkę. Polecamy! Ten tradycyjny azjatycki deser może okazać się trudny do zjedzenia. Ze względu na jego dużą kleistość należy spodziewać się sporej ilości żucia i częstego popijania :-)
Skład: maltoza, cukier, ryż kleisty, stabilizator: E1442, pasta z czerwonej fasoli (czerwona fasola, cukier, maltoza, olej palmowy), krem orzechowy (ORZESZKI ziemne, cukier, olej palmowy, sól, emulgator: E471, aromat orzechowy, wanilia), pasta sezamowa (SEZAM, cukier, maltoza, olej palmowy), ORZESZKI ziemne, SEZAM, olej palmowy, aromat, konserwant: E200.
Wartości odżywcze:
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Tajwan
Grzyby mun - w Polsce znane także jako uszaki bzowe, stanowią niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Stosowane głównie do dań z woka - stir-fry, gulaszów, zup i sałatek znakomicie urozmaicają smak i wygląd. Smakowity, lekki, egzotyczny aromat i pyszna chrupka konsystencja wspaniale wzbogacają potrawy. Doskonale pasują do ostrych przypraw, sosu sojowego, carry oraz czosnku.
Ryż jaśminowy Asia Kitchen to długoziarnisty ryż o charakterystycznym słodkawym, kwiatowo-maślanym aromacie i wyjątkowo białej barwie. Idealnie komponuje się z lekkimi dodatkami: z drobiem, ze świeżymi i gotowanymi warzywami, z tajskimi sosami curry, mleczkiem kokosowym.
Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.
Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.