- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Klasyczny deser azjatycki, a więc ciastka z ryżu kleistego z nadzieniem o różnych smakach np. z pastą sezamową, z masłem orzechowym, z czerwoną fasolą itp. Opakowanie zawiera 15 ciastek. Kartonowe pudełko przypominające bombonierkę. Polecamy! Ten tradycyjny azjatycki deser może okazać się trudny do zjedzenia. Ze względu na jego dużą kleistość należy spodziewać się sporej ilości żucia i częstego popijania :-)
Skład: maltoza, cukier, ryż kleisty, stabilizator: E1442, pasta z czerwonej fasoli (czerwona fasola, cukier, maltoza, olej palmowy), krem orzechowy (ORZESZKI ziemne, cukier, olej palmowy, sól, emulgator: E471, aromat orzechowy, wanilia), pasta sezamowa (SEZAM, cukier, maltoza, olej palmowy), ORZESZKI ziemne, SEZAM, olej palmowy, aromat, konserwant: E200.
Wartości odżywcze:
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Tajwan
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek onigiri, ale ich zastosowanie jest znacznie szersze. Używane są jako dodatek do zup, ryżu, garnir do innych zimnych dań lub są jedzone jako snacki.
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek onigiri, ale ich zastosowanie jest znacznie szersze. Używane są jako dodatek do zup, ryżu, garnir do innych zimnych dań lub są jedzone jako snacki.
Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.
Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.