Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

HOUSE OF ASIA Zestaw do sushi (na 34 kawałki)

33,99 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 33 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 33 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 1,65 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Przyjemność jedzenia sushi! Z zestawem House of Asia własnoręcznie przygotujesz autentyczne japońskie sushi. Na dobry początek proponujemy zestaw dla 2-4 osób. Pozwala przygotować 36 kawałków sushi. Podaj je z zieloną herbatą i miso. W środku zestawu znajdziesz ulotkę, która poprowadzi Cię krok po kroku. To naprawdę proste!

W skład zestawu wchodzą:

  • ryż do sushi 250 g,
  • liście nori 9 g (4 listki),
  • sos do sushi 30ml,
  • sos sojowy 30 ml (3x10 ml),
  • imbir różowy 20g (2x10 g),
  • wasabi w proszku 12 g,
  • mata bambusowa,
  • pałeczki do sushi 2 pary

Zastosowanie: Do samodzielnego przygotowywania sushi w domu lub podczas imprezy z przyjaciółmi.

5901752701519

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Olej sezamowy...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Olej sezamowy - niezwykle wonny, wydajny i uniwersalny w zastosowaniu, stanowi fantastyczny dodatek smakowy i aromatyczny do dań smażonych, duszonych i gotowanych oraz sosów, dipów i sałatek. Jego charakterystyczna, orzechowa nuta i piękny bursztynowy kolor wzbogacą potrawy z całego świata.

Dostępność: 1 W magazynie

Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.

Dostępność: 42 W magazynie

Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.