- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Jest to bardzo aromatyczna, ostra i przede wszystkim bardzo smaczna pasta. Jest to mieszanka curry, ostrych czerwonych papryczek chili, czosnku, trawy cytrynowej, limonki, kurkumy, pieprzu i innych przypraw. Jest podstawą wielu potraw typu curry z mięsem, drobiem, rybami, owocami morza, czy też w wersji wegetariańskiej – tylko z warzywami. Wyśmienicie smakuje w połączeniu z mleczkiem kokosowym.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Skład: suszone, czerwone chili 28%, szalotka, czosnek, trawa cytrynowa, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek w proszku).
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek onigiri, ale ich zastosowanie jest znacznie szersze. Używane są jako dodatek do zup, ryżu, garnir do innych zimnych dań lub są jedzone jako snacki.
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek onigiri, ale ich zastosowanie jest znacznie szersze. Używane są jako dodatek do zup, ryżu, garnir do innych zimnych dań lub są jedzone jako snacki.
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek onigiri, ale ich zastosowanie jest znacznie szersze. Używane są jako dodatek do zup, ryżu, garnir do innych zimnych dań lub są jedzone jako snacki.
Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.