Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Kuchnie Świata INDOMIE Makaron Instant Mi Goreng pikantny 80g

2,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 2 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 2 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,10 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Mi Goreng Hot&Spicy to pikantny makaron instant o smaku cebulowym ze słodkim sosem sojowym. Mi Goreng nie należy do klasycznych zupek błyskawicznych - jest to danie makaronowe, tradycyjne dla indonezyjskiego street-foodu.

Mi Goreng jest tak samo tradycyjny jak i słodki, melasowy sos sojowy, w którym smażą się kluski. Klasycznie Azjaci dodają do takiego makaronu ulubione dodatki, mięso, warzywa, lub też spożywają sam makaron z sosem.

Skład: makaron: mąka pszenna (66%), rafinowany olej palmowy (zawiera przeciwutleniacz: E319), sól, regulator kwasowości: E451,E501,E500, substancja zagęszczajaca: E412, barwnik E101, Przyprawy: sól, cukier, wzmacniacz smaku: E621, E627, E631, cebula w proszku, czosnek w proszku, ekstrakt drożdżowy, aromat 7,5%. Olej do przyprawiania: rafinowany olej palmowy (zawiera przeciwutleniacz: E319), chilli, czosnek, cebula, papryka. Przyprawa sojowa słodka: cukier, woda, sól, pszenica, soja, przyprawy, olej sezamowy, smażona cebula, chilli w proszku.

Informacja o alergenach: Pszenica, soja, sezam

Wartości odżywcze w 100g produktu:

  • Wartość energetyczna: 2024kJ/483kcal,
  • Tłuszcz 21,3g,
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,3g,
  • Węglowodany 61,4g,
  • w tym cukry 6,6g,
  • Białko 10,2g,
  • Sól 2,2g.

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Kraj pochodzenia: Indonezja

8994963002794

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Ocet ryżowy 500ml
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.