- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek onigiri, ale ich zastosowanie jest znacznie szersze. Używane są jako dodatek do zup, ryżu, garnir do innych zimnych dań lub są jedzone jako snacki.
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Cienkie listki alg są jednym ze składników sushi oraz japońskich kanapek onigiri, ale ich zastosowanie jest znacznie szersze. Używane są jako dodatek do zup, ryżu, garnir do innych zimnych dań lub są jedzone jako snacki.
Składniki:100% suszone wodorosty
Wartości odżywcze w 100 g produktu
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Uwaga: W opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym wilgoć. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia. Chronić przed dziećmi
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.
Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.