- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Panko to popularna w Japonii panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej do dan smażonych i pieczonych. Panko najlepiej komponuje się z kurczakiem, owocami morza oraz warzywami w tempurze.
Składniki:
Mąka pszenna 95 %, drożdże, sól, cukier
Wartości odżywcze:
Zastosowanie:
Doskonała alternatywa dla popularnej bułki tartej, dlatego można w niej panierować kotleciki, ulpety i ryby. Panko sprawia, że dania są delikatniejsze i dłużej pozostają chrupiące.
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu, zużyć w ciągu miesiąca.
Informacja alergenna: Zawiera: pszenica
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.