Koszyk

Asia Kitchen Pasta Pad Thai 72g

5,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 5 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 5 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,25 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Sos Pad Thai to zazwyczaj kombinacja kilku składników, takich jak tamarind, sos rybny, cukier palmowy, sos sojowy, papryczki chili, czosnek, krewetki i inne aromatyczne przyprawy, które nadają mu charakterystyczny smak. Gotowy sos jest bardzo wygodny w użyciu, ponieważ nie wymaga mieszania wielu składników, co pozwala na szybkie przygotowanie Pad Thai w domu.

Można go także wykorzystać do innych potraw kuchni tajskiej jako dodatek lub składnik.

Skład: cukier 46%, szalotka 10%, woda 10%, sól 7,1%, olej sojowy 7%, tamarynd 6%, sos rybny (ryba anchois, sól, cukier) 5%, ocet winny 4%, chili 3,5%, substancja zagęszczająca: modyfikowana skrobia kukurydziana 1%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy 0,2%, barwnik naturalny: ekstrakt z papryki E160c, karmel E150c.

Ostrzeżenie o alergenach - Produkt zawiera soję.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 1201 kJ / 286kcal
  • Tłuszcz: 4,95 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,79 g
  • Węglowodany: 60,30 g
  • w tym cukry: 51,4 g
  • Białko: 0 g
  • Sól: 8,39g

Po otwarciu przechowywać w lodówce. 

8859240301215
10 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Zaprawa do...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.

Asia Kitchen Ocet ryżowy 150ml
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.