Koszyk

Asia Kitchen Sos Unagi 200ml

8,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 8 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 8 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,40 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Sos unagi (gęsty) nadaje intensywny smak z nutą słodyczy każdemu rodzajowi sushi i sashimi, a jego gładka, gęsta konsystencja sprawia, że z łatwością możesz ozdobić nim sushi.

Składniki: sos sojowy (woda, wyselekcjonowana soja non -gmo, sól, mąka pszenna), cukier, woda, sól, alkohol, skrobia kukurydziana modyfikowana, substancja konserwująca: e202.

Wartości odżywcze w 100ml produktu:

  • Wartość energetyczna: 808kJ/193kcal,
  • Tłuszcze 0,2g,
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g,
  • Węglowodany 44g,
  • w tym cukry 37,
  • Białko 4g,
  • Sól 7g.

Przechowywanie : Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie odlewać zalewy. Spożyć w ciągu miesiąca.

5903796783339
5 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Zestaw do...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Sushi Set Premium XXL – zestaw do samodzielnego przygotowania sushi, składniki podstawowe na 120 sztuk, dla 6 – 8 osób.

W ostatnich latach SUSHI stało się potrawą uwielbianą na całym świecie – cenioną zarówno ze względu na piękno prezentacji, jak i doskonałe wartości odżywcze. Sushi równoważy różnorodne smaki, od gorzkiego, przez słodki, po pikantny, tworząc piękną prezentację, która jest równie atrakcyjna dla oka, jak i dla podniebienia. Co więcej, sushi zapewnia sycący i bardzo satysfakcjonujący posiłek o niskiej zawartości tłuszczu i kalorii.

Asia Kitchen Wodorosty...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Suszone wodorosty, glony kombu to nieodłączny element kuchni azjatyckiej. Są to drugie, zaraz po glonach nori najpopularniejsze glony wykorzystywane w japońskich potrawach. Wykorzystywane są do przygotowania zup i bulionów. Glony kombu znane są z wysokiej zawartości jodu i swoich leczniczych właściwości.