Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Asia Kitchen Sos Unagi 200ml

8,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 8 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 8 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,40 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Sos unagi (gęsty) nadaje intensywny smak z nutą słodyczy każdemu rodzajowi sushi i sashimi, a jego gładka, gęsta konsystencja sprawia, że z łatwością możesz ozdobić nim sushi.

Składniki: sos sojowy (woda, wyselekcjonowana soja non -gmo, sól, mąka pszenna), cukier, woda, sól, alkohol, skrobia kukurydziana modyfikowana, substancja konserwująca: e202.

Wartości odżywcze w 100ml produktu:

  • Wartość energetyczna: 808kJ/193kcal,
  • Tłuszcze 0,2g,
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g,
  • Węglowodany 44g,
  • w tym cukry 37,
  • Białko 4g,
  • Sól 7g.

Przechowywanie : Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie odlewać zalewy. Spożyć w ciągu miesiąca.

5903796783339

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

Oshinko: słodka, marynowana, chrupiąca rzodkiew używana w Japonii do przyrządzania sushi w hosomakach, futomakach, urumakach, jako jeden ze składników. Idealnie komponuje się z  łososiem, krewetkami, jak i awokado. Polecana również do wykorzystania w  tradycyjnej kuchni, jako dodatek do sałatek i innych potraw w zależności od naszych upodobań i smaku.

Asia Kitchen Ocet ryżowy 150ml
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.