Koszyk

House of Asia Grzyby Mun całe 50g

10,99 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 10 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 10 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,50 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Popularne w kuchni azjatyckiej, a w szczególności chińskiej, suszone grzyby mun to świetny dodatek do wielu zup, sosów oraz dań z makaronem i ryżem. Aby uzyskały chrupkość i elastyczność wystarczy namoczyć je w ciepłej wodzie. Pokrój je w cienkie paski i dodaj do ulubionych potraw.

Składniki: Grzyby Mun - całe, suszone (Auricularia polytricha (Mont.) Sacc.)

Wartości odżywcze w 100 g produktu

  • Wartość energetyczna 776 kJ / 191 kcal
  • Tłuszcz 0.60 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 2.20 g
  • w tym Cukry 0.00 g
  • Białko 7.80 g
  • Błonnik 73.00 g
  • Sól 0.05 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: Do sajgonek i dań kuchni azjatyckiej. Świetnie sprawdzą się w sosach i zupach.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5902898829273
15 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Ocet ryżowy 150ml
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.

Dostępność: 243 W magazynie

Pałeczki bambusowe do sushi 10 kompletów

Jednorazowe pałeczki bambusowe zapakowane w indywidualną kopertę. Pałeczki są złączone ze sobą, z możliwością bezproblemowego rozerwania.

Produkt wysokiej jakości, wyróżniający się grubością i trwałością.