- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
House of Asia Grzyby Mun całe 50g
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Popularne w kuchni azjatyckiej, a w szczególności chińskiej, suszone grzyby mun to świetny dodatek do wielu zup, sosów oraz dań z makaronem i ryżem. Aby uzyskały chrupkość i elastyczność wystarczy namoczyć je w ciepłej wodzie. Pokrój je w cienkie paski i dodaj do ulubionych potraw.
Składniki: Grzyby Mun - całe, suszone (Auricularia polytricha (Mont.) Sacc.)
Wartości odżywcze w 100 g produktu
- Wartość energetyczna 776 kJ / 191 kcal
- Tłuszcz 0.60 g
- KTN 0.00 g
- Węglowodany 2.20 g
- w tym Cukry 0.00 g
- Białko 7.80 g
- Błonnik 73.00 g
- Sól 0.05 g
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Zastosowanie: Do sajgonek i dań kuchni azjatyckiej. Świetnie sprawdzą się w sosach i zupach.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.