Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

House of Asia Grzyby Mun całe 50g

10,99 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 10 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 10 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,50 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Popularne w kuchni azjatyckiej, a w szczególności chińskiej, suszone grzyby mun to świetny dodatek do wielu zup, sosów oraz dań z makaronem i ryżem. Aby uzyskały chrupkość i elastyczność wystarczy namoczyć je w ciepłej wodzie. Pokrój je w cienkie paski i dodaj do ulubionych potraw.

Składniki: Grzyby Mun - całe, suszone (Auricularia polytricha (Mont.) Sacc.)

Wartości odżywcze w 100 g produktu

  • Wartość energetyczna 776 kJ / 191 kcal
  • Tłuszcz 0.60 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 2.20 g
  • w tym Cukry 0.00 g
  • Białko 7.80 g
  • Błonnik 73.00 g
  • Sól 0.05 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: Do sajgonek i dań kuchni azjatyckiej. Świetnie sprawdzą się w sosach i zupach.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5902898829273

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Zaprawa do...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.

Dostępność: 14 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.