Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Asia Kitchen Panierka Panko 1kg

23,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 23 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 23 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 1,15 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Składniki: mąka pszenna, cukier, sól, margaryna, drożdże.

Wartości odżywcze (w 100g/100ml)

  • Wartość energetyczna: 1520kJ/362kcal
  • Tłuszcze: 1g
  • *w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g
  • Węglowodany: 72g
  • *w tym cukry: 0,1g
  • Białko: 15g
  • Sól: 0g

PrzechowywaniePrzechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. 

Sposób przygotowania potrawy w chrupkiej bułce tartej:

  1. Surowiec (mięso) obtoczyć w mące.
  2. Wymieszać mąkę z jajkiem i wodą (Konsystencja Ciasta Naleśnikowego).
  3. W przygotowanym cieście zanurzyć surowiec.
  4. Obtoczyć w panko.
  5. Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu.
5903760634742

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 243 W magazynie

Pałeczki bambusowe do sushi 10 kompletów

Jednorazowe pałeczki bambusowe zapakowane w indywidualną kopertę. Pałeczki są złączone ze sobą, z możliwością bezproblemowego rozerwania.

Produkt wysokiej jakości, wyróżniający się grubością i trwałością.

Dostępność: 19 W magazynie

Gotowa zaprawa do ryżu kleistego używanego do przyrządzenia sushi. Aromatyzuje, zakwasza, poprawia i uwydatnia smak. Może również posłużyć jako przyprawa w płynie np. do sałatek.
Bez: konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaków.

Dostępność: 1 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.