- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.
Składniki: chrzan w proszku 36%, substancja słodząca (sorbitol), olej roślinny, woda, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, olej z ekstraktu gorczycy, kwas cytrynowy (E330), kurkuma, barwnik (E133).
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Przechowywanie: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca.