Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Asia Kitchen Pasta Tom Yum 50g

5,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 5 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 5 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,25 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Pasta Tom Yum jest powszechnie używana do przygotowywania tradycyjnej tajskiej zupy Tom Yum, ale może być również używana jako dodatek smakowy do innych dań, takich jak stir-fry, curry, sałatki i wiele innych. Produkty firmy MAE Supen są znane na całym świecie z uwagi na ich jakość i autentyczny smak.

Składniki: trawa cytrynowa 20%, cukier 18%, sól 12,5%, olej sojowy 10,8%, czosnek 10%, szalotka 10%, suszone chilli 8%, galangal 5,2%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy 2,5%, liście limonki kaffir 2%, wzmacniacz smaku: E621, E635, barwnik naturalny: ekstrakt z papryki E160c.

Ostrzeżenie o alergenach - Produkt zawiera soję.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 491 kJ / 117kcal
  • Tłuszcz: 0,47 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,18 g
  • Węglowodany: 27,10 g
  • w tym cukry: 19,20 g
  • Białko: 0 g
  • Sól: 18,56 g

Sposób przygotowania (porcja dla 2-3 osób):

1. Zagotuj 2 szklanki wody (450ml) z 3 łyżkami pasty Tom Yum (50g). Dodaj 200g krewetek i grzybów. Gotuj do wrzenia, posyp kolendrą, limonką kaffir i podawaj. 

2. Aby uzyskać kremową konsystencję dania, w trakcie gotowania dodaj 30g mleka kokosowego w proszku. 

Po otwarciu przechowywać w lodówce.

8859240301017

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Imbir...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.